maanantai 25. marraskuuta 2013

Tekisi mieli lyödä kerran näppäimistöä, koska en keksi mitään järkevää otsikkoa.



Harvinaisen mukava maanantaiaamu sanoisiko :)
Ei koulua, aikaa tehdä ja olla. Kaivaa kamera esiin ja kuvailla, ajatella ja kuunnella musiikkia. Ihan liikaa ajateltavaa, ei oikeen tiedä mitä päätöksiä pitäisi tehdä ja mitkä on oikeita. Kai sitä pitää vaan mennä senhetkisen fiiliksen mukaan, eikä jäädä pohtimaan liikaa. Riskeistä ja epävarmuudesta huolimatta, vaikka pelottaakin.
No nyt, kun on aikaa kirjoitella tännekin välillä niin voi vähän hehkuttaa: kuukausi, itseasiassa päivää vajaa kuukausi, jouluaattoon ! Joulufiilis alkaa nousta pintaan, kun kävelee kaupungilla ja siellä näkyy jouluvaloja, joulukuusi, Joulupukki lasten ympäröimänä, koristeita paljon ja kaupat täynnä joulurihkamaa punaisen sekä kullan väreissä. Pitkästä aikaa joulufiilis, muistelisin niin ettei oikeen ole ollut menneinä vuosina, mutta ehkä nyt :) Harmi vaan ettei lunta vielä ole, sais jo tulla sekin, että saataisiin valkea peite maan päälle. Tottahan Joulupukin pitää päästä reellään liikkuman ;) 
Hmh.. nyt olis ollut kiva pistää jouluteemasia kuvia, mutta lumeton luonto saa kaiken kunnian. Aamuaurinko ja huurteisuus kaikkialla jotenkin rauhoittaa mielen. :)














 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)