lauantai 7. joulukuuta 2013

Talvista juhlahenkeä ilmassa :)

Buuu ! 
Pitkästä aikaa taas tänne kirjoittelen. Hmm en taida edes muistaa mitä kaikkea tässä on tapahtunut Nuisku loppui :'( Siitäkin tosin jo jonkun aikaa.. Kokemuksena aivan mahtava, tutustui lisää jo ennestään tuttuihin ihmisiin, joka on aivan mielettömän ihanaa ! Mahtava fiilis ja yhteishenki muodostui koko porukan välille, ainakin mun mielestä :) Tuli sitä varmaan jotakin opittuakin, kaikkien niiden nuiskukertojen aikana, kun seikkailtiin Nuiskun ja Huiskun parissa. Tosiaan niille, jotka eivät tiedä mikä Nuisku on niin se on NUortenIhmisSuhdeKUrssi :) Suosittelen kaikille, ihan mahtavaa !
Sitteeenn IDG aka Independence Day Gala ! Taidan hypätä tässä vaikka kuinka pitkän aikavälin hupsista, mutta niin. Eilen oli Suomen itsenäisyyspäivä, paljon onnea Suomi ! 
Sitä juhlistettiin Kökkelin kappelilla juhlavetimissä, srk porukalla. Oli myös sekin ihanaa. Paljon muksia ihmisiä, tanssia, ruokaa nam oli vähän ähky olo lopulta... Lunta satoi hihiii ! 
Oi tulipas mieleen: sain piilarit ! Niiden laittaminne on tuskaa ja niiden poisottaminen on tuskaa, but I can seeeee !! ( toi sellasella halleluuuja toitotuksella :D ) On ollut naisellinen olo, ei siitä sen enempää. Tänään illalla kaverin kanssa fiilistellään kauhuleffoja katellen huuuuuu :))


^ Meidän ihanainen Nuiskuporukkamme :) ^



Viikonloppujenjatkot kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)