tiistai 5. marraskuuta 2013

Pääpainona: Halloween

Heijsan !
Viime viikonloppu oli hyvin moninainen. Musta tuntuu että kerron nykyään vain viikonlopuista. No eikai siinä mitään, ne nyt vaan sattuu olemaan semmosia hetkiä, kun elämässä tapahtuu paljon. Niiden välissä olevat viikot ovat lähes yskitoikkoisesti samaa. Koulua, Läksyjä (jos jaksaa tehdä), srk, satunnaisia ystäviä jne jne. Poikkeuksillisiakin tapahtumia viikoista löytyy, esim nyt tiistailta koulukuvaus. Höhöhöhö juu...
Mutta viikonloppuna tosiaan perjantai-lauvvantai juhlistettiin ystävän synttäreitä naapurissa. Oli muksaa, silläviisiin vähän jännä että tunsin itteni ehkä vähän ulkopuoliseks, koska en kunnolla tuntenut oikeen ketään muita kun synttärisankarin. Mutta oli silti kivaa, SILMIÄ söin nam, nauratti.
Ja sitten halloween oli mukava. Tein ruokaa PALJON, ehkä vähän liikaakin, mutta saimpahan ruokittua vieraat. Vieraita oli vaihtelevasti viisi kipaletta oikein mukavia ihmisiä :)
Chillailtiin, syötiin, katsottiin leffoja nimeltä: The Human Centipede, The Lone Ranger ja Sinister. Halloween tunnelmissa kauhua tietenkin suurimmaksi osaksi, pientä pukeutumisenyritystäkin oli ilmassa. Ei ne vaattett tosin kauvvaa päällä pysyny.. sauna on meinaa kiva juttu ;)
Aivann ja tehtiin kurpitsalyhty ! En ole koskaan sellaista ennen tehnyt, enkä kyllä nytkään itse ollut tekemässä, mutta tehtiin silti, tuli hieno :)

Sunnuntain ilta olisi voinut olla mukavampikin. Paljon mukavampi... Ja maantai, mutta ihmiset on ihania ja keskusteluhetket auttaa lähes mihin vaan, vaikka ne voivat olla hieman yllättäviä.
Kuvia ei ole hirrrrmuisen paljoa, pahoittelen.



Tehtiin nyt tästä edellisestä viikonlopusta erillisenä viikonloppusena toisen kaverin kanssa porkkanakakkua, joka oli löysää ku mikä mut supernannaa ! :) Ja kateltiin kanssa leffoja, toljoteltiin kaksi tämmöisen nimistä: The Mortal Instruments: City of Bones ja Now You See Me
Oli tosi hyviä molemmat, ainakin mun mielestä, suosittelen ! :)












Hyvää mennyttä halloweenia ja hyvää tulevaa viikkoa ja niin eespäin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)