keskiviikko 14. elokuuta 2013

Innostus on yllätys

Tosi jännää. 
En tiiä mistä johtuu mut ihan yhtäkkiä tuli ihan järjetön innostus kaikkea kohtaan. Innostus ja odotus. Koulu alkoi ja sen mukana arki saapui, mutta siitä huolimatta hymyilyttää kokoajan, paitsi silloin kun on nukkunut päikkärit, koska silloin yliväsymys ottaa vallan.
Oon kakkonen. Mitä helevettiä, missä vaiheessa musta on muka niin vanha tullu. Justhan mä menin johonki seiskalle ja nyt on enään oikeestaan puoltoista vuotta koulukouluu lukiossa. Kirjotukset tulee sitten joskus ja niitä en tosiaan mieti vielä..
Joo mutta apua, tekee vaan mieli mennä hyppimään ja nauramaan, vaikka ulkona onkin kylmää ja märkää. Mutta saa käyttää taas villapaitoja ja huiveja <3 Big Camp on kanssa kohta, ja ratsastus alkaa ja Exodus ja Nuiskuunkin ilmoittauduin.
Intoa täynnä ! Miksiköhän..? Suunnitelmia täynnä pää, suunnitelmia tulevaan. kNGQkertgjlGAGiJI !! Olo on taas erittäin kaukainen normaalista ja tajusin vaihteeksi taas että perhe ja ihmiset on yli ihania :)) Ehkä tää tänhetkinen yliaktiivisuus ja outo fiilis laantuu tai katoo kun menen nukkumaan, toivon että ei.
Mutta kunhan kirjoittelin, ei kuvia tällä kertaa sorgendaalen, mutta musiikkia sitäkin enempi kappalemäärä :) Kaikki biisit kalastin meikäläisen kokoamalta soittolistalta Butterflies standing on a watermelon :) 
Oikein mahtia yötä niille joilla sellainen on ! :))








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)