lauantai 18. helmikuuta 2012

Störsselssöneitä ! :)

Good Evening Everybodyy ! :)

On muhvineita ja pashaa, on heboja ja kissha. On liikaa vaahteita pyykhättävänä shekä tyttö ja meikith ! 

Joskus pitää vaan ottaa kaikki irti elämästa ja pakottautuu nauramaan, vaikkei aina ehkä kaikki meekkään ihan putkeen. Mut jos pystyy nauramaan, niin sen jälkee kyllä huomaa, että lopulta pystyy myös nauttimaan niistä monista elämän pienistäkin asioista, jotka joidenkin silmille on täysin mitättömiä, mutta jotka saattaa  tuoda paljon valoa ja suurta iloa omaan elämään. :)

Naatiskelkaa sydämmienne kyllyydestä kaikista ehanista asioista ! <3




Mutta oi mitä vaatekaapin pohjalta löytyikään ! <3 Housut, jotka olivat jääneet unholaan, ovat nyt päässeet takaisn maan pinnalle :D
Yleensäkkin ottaen kaikki kaapit ja muut unohdetut nurkkaukset voi olla oikeita aarrearkkuja. Sitä ei koskaan tiedä mitä sieltä saattaa löytyä. Pölykoiria ainakin, mutta niiden lisäksi, ehkä jotain muutakin ;) 

Huomenna on laskiainen ja ohjelmaan pitäisi perinteiden mukaan kuulua pulkkailua ja laskiaispullan syöntiä, mutta ehei, ei tänä vuonna ! Tänä vuonna siivotaan ja pyykkäillään.. ;) 




Tänään satuin taasen kerran tekemään ruokaa ja tuossa yläpuolella on kuva tämän päivän goggailuista :) Kuvassa siis porkkanamuhvini kuorrutteella ja störsselssönillä :)) 
Tämän lisäksi tein mehikolaista jauheliha-papupataa ja lohkopottuja :P
Muhvineista tämä taisi olla kaunein yksilö, sillä taikinaa oli sen verran paljon, että kun muhvinit tulivat uunista, olivat jotkut niistä päättäneet sulautua yhteen pannukakuiksi :D Upsis.. ;) 
Mutta muistakaa ihmiset, että maku on tärkein ;D

Ja loppuun vielä, että mahatavia unia kaikille niille, jotka niitä näkevät ! :))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)