torstai 9. helmikuuta 2012

Ehunaa Elumaa :))

Ihan mahtava fiilis tänään ja pakko vähän jaella sitä ! :))

Tästä päivästä on vaikee löytää mitään negatiivista sanottavaa. 
Aurinko paistaa ja muistikortti palas takaisin kotiin.. käsikädessä kuulapyssyn kanssa, joka ei ole minun :D  Fysiikankoe meni kanssa ihan superhyvin sekä ehin kaikkiin busseihin ja sitten on vaan sellanen happyhappy olo :))

Aamu lähti liikkeelle ruisleivällä ja banshkulla. Siinä samalla päätin pitää kokonaan makeup-free päivän ja pakko myöntää et se oli vapauttavaa. 
Meikkaus on vähänniinku paha tapa, josta tulee sellanen päivittäinen aikaavievä pakollinen asia... hehe.. näillä selityksillä senhän vois melkein jo rinnastaa tupakan polttamisen kanssa. :P Itse ei ole onneksi kokemusta :)

Tänään on tosiaan vähän kuviaki ku se muistikortti kameran kanssa tietenki.. erottamaton pari <3 .. pääsi vihdoin töihin :D


Ulkona oli aivan ihana ilma ja aattelin napsasta pari kuvaa. Sitä ei koskaan tiedä milloin se historian suurin lumimyrsky iskee Suomeen ;D
Ainoo vähän ikävä asia mikä tänään sattu oli se, kun kävelin bussipysäkiltä kotiin ja jo siinä ajassa ehti nenä sekä sormet tippua pois. Ehkä ne kasvaa vielä takasin ;)) 


Bongasin kanssa tikan nakuttelemasta puusta. Se ei tosin ollu hirveen poseeraavalla päällä :D

Kaikille aivan ihanan supersöpöö ja positiivista päivänjatkoa ! <3 ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)