tiistai 14. huhtikuuta 2015

Abilife, wut vaihteeksi aikaa tehdäkin jotain?

Hellou ihmiset!
Nyt on vietetty abielämää sellainen muutamahko kuukausi ja tämä on ihan kummallista! Mahtavaa toki, mutta kummallista. Sitä oli niin tottunut siihen, että aamuisin herätään kouluun ja istutaan siellä ja sitten ehkä jonnekin viettämään aikaa tai läksyjen pariin tai suosiolla vain suoraan sänkyyn.
Well... No more.
Ylppärien jälkeen (jotka muuten menivät lukumäärään nähden yllättävän hyvin jes!) ajan merkitys on hieman kadonnut. Illat venyvät ja aamut pitkittyvät. Aikaa jää yli, mitään kehittävää ei tehdä, annetaan aivosolujen rapistua..
Mutta, onneksi eihän siinä kai mitään väärää ole näin melkein 12 vuoden opiskelun jälkeen hieman levähtää ja viettää hetki rappiolla. ;) Tämä on se aika, kun voi hyvällä omatunnolla pitää taukoa kaikesta ja nauttia. Se lyhyt hetki ennen kuin on aivan pakollista alkaa lukemaan pääsykokeisiin ja miettiä tulevaisuutta, josta ei kuitenkaan vielä tiedä mitään.
Minä ainakin nautin nyt ja toivon, että tekin ihmiset nauttisitte! Abi tai ei, elämästä nauttiminen antaa sille merkityksen :)

Tässä vielä muutama hassu kuva viimeiseltä kouluviikolta. Toogat päällä ja jumalafiilis :)





<3



Nyt heihei kaikki ja muistakaa nauttia elämästä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)