maanantai 6. toukokuuta 2013

Huomenta, itseasiassa iltaa !

Ajankulu pamahtaa päin kasvoja taas kerran, kun tänään tuli tajuamus siitä, että enään YHDEKSÄN oikeata koulupäivää ennen kesälomaa ! Tavallaan toivon, että olisin laskenut väärin, koska aika kuluu liikanopsaa ja kesä menee aina liian nopeasti, joten samalla vois vähän viivytellä sen tuloakin :)
Vappu oli ja meni, viikonloppu vietettiin heittämällä talviturkit, mässäilemällä ja saunomalla. Aivan, ei unohdeta, että katseltiin myöskin eduskunnan täysistuntoa. Paljon hauskempi nauraa niille ihmisille siellä, kun keskittyä itse asiaan. Höhö :D Näitä ennen nähtiin Iron Man 3, oli hyvä ei muuta. En tahro vahingossakaan spoilata keneltäkään :)
Tässä on nyt pari kuvaa vähän erinäisiltä ajankohdilta ja kuvista puheenollen.. 
Olen kameraton ihminen, ainakin siihen asti, kunnes vanha saadaan korjattua tai uusi ostettua. Noh sitä päivää odotellessa... ;P








Nosiis mun ajattelutapa siitä, että oli ihan mahtii käydä heittämässä talviturkki hus pois ei toki ollut ainoa mielipide. Ilona tässä tuskaansa ilmentäen ilmoittaa kantansa: Ei tainnu olla ainakaan lämmintä ;)



 Harmi, että valkovuokoista ottamani kuvat olivat tyhmiä enkä saanut lisää kesäntulon todisteita mutta riittäneköön tämä :)) JA kannattaa käydä heittämässä talvikarvat eli turkki jos ei ole vielä heittänyt, ihan mahtava fiilis tulee ;)

Hyvää yötä ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)