sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sitruksia yössä

Höhö heisuta !
Paniikki koeviikosta iiik vajoon kirjaimiin.. taas. Kirjastossa ollaan käyty hikaroimassa jokusenverran tuollaisen mukavan ihmisen kanssa, mutta silti on kokoajan kiire. Bilsankirja kyllä luettu, mutta kaikki muut jäljellä.. Motivaatio hoi !
Oon yrittäny löytää hyviä rentoutumismenetelmiä. Niihin kuuluu ihan vaan normaalia chillausta, television tölläämistä ja nukkumista, mutta sen lisäksi myös esimerkiksi aromaattisia vaahtokylpyjä ja ulkona seisomista radio kädessä täysikuun ja tähtien aikaan. Omenapiirakkaa nam ja kirkossa on kiva laulaa :)
Saa mielellään kertoa jos jollain on jotain ihania vinkkejä miten saa tyhjennettyä pään :)
Ainiin törmäsin myös oudoimpaan sitrushedelmään mitä oon ikuna nähny. Ihan normaalin näkönen mandariiniappelsiiniklementiini ja sitten se olikin sisältä kaksvärinen. Onneks joskus törmää mukaviin hedelmiin aina silloin sun tällöin :)








Sweet dreams.
Ei anneta koulun masentaa ! 
:)

Ups linkkaan tähän vielä löydön jonka tein juuri äsken nyt illalla :)

2 kommenttia:

  1. HIRRRRRRVEEN hyvä vinkki rentoutumiseen: Elä herranjumala ota nii paljoo kursseja! Iha yksinkertanen vinkki ;)) Mutta toinen hyvä rentoutumistapa on että pistä nii paljon vaatetta päälle ku voit ja eti oikee pehmee kohta lumesta jostai keskeltä peltoo ja kaadu siihe ja jillaa vaan ja ei ajattele mitää ja kuuntelee hiljaisuutta. Parhaan lopputuloksen saa ku sataa lunta ja on hämärää. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä.. Kokeilemisen arvonen, mutta taidan jättää tuon makoilun kesään, kun tuolla on niin kylmä ;P

      Poista

Kommentoi, kysy, kerro :)