lauantai 26. tammikuuta 2013

Heijssan Ruotsinmaa ! :)

Tserppa ! Ensin Mumumusiikkia :)

Okei myönnän.. olen hidas tämäkin tapahtuma meni jo varmaan viikkoja sitten ja siinä välissä oli paljon inspiraatioita mitä kerron ja mistä selitän täällä blogissa, mutta sitten tuli aika ja se vei kaikki. Sitä tuppaa oleen aina vähän liian vähän.
MUTTA nyt siis torstai viiva lauvvantai 17. - 19.1 oli yggösten risteily. 
Oli errrrittäin mukavaa ja mainioita ihmisiä oli mukana, hyvin hauskaa kaikin puolin. Muistot on aina kivoja :)
Käytiin tosiaan sitten perjantaina Tukholmassa vähän shoppailemassa. 
Oli muuten meikäläisen eka kerta siellä päin Ruottinmaata. Pohjoisen kyläkaupat on vähän tutumpia..
Seurattiin paikantuntevia ja löydettiin kauppakeskus ja oi kun siellä oli ehana kauppa jossa oli paljon kaikkea ! hehhee... rahaa palaa..
No mutta iltoina vähän sitten humppailtiin, hypeltiin ja laulettiin jopa biisi karaokeakin.. kaunis rietas onnellinen.. oli varmaan hyvin hehkeän kuuloista sekin.. Ei saa unohtaa iltojen henkeviä ja niitä kaikkia muita tapahtumia sieltä välistä ! 
Kiitos kaikille siellä olleille :)



              







Vähän pakkollista tyttömäistä vaatehehkutusta, mutta nam ai että meikä tykkää näistä ! <3 Ja tuolla alhaalla lappusessa on kaupan nimikin mistä nämä löydöt tein. Jos ikinä törmäätte tuonnimiseen mestaan niin kannattaa rynniä sisään kuin elefantinpoikaslauma :)


 McDonalds oli pakko kokea Ruotsissakin ;) Nälkä ehkä kyllä vaikutti asiaan myöskin...




Juu huisi seikkailuvideo melkein hytistä ylös kannelle kuvaamaan aurinkoa ja pikku pätkä mummojen humppaa... :D
Humppapumppa puolella oli muuten ekana iltana aivan huisi meno, suosittelen sitäkin kaikille, jotka käyvät laivoilla. Paljon parempaa musiikkia kuin diskossa, siellä saa svengata ja bändistä huomaa ihanasti miten ne nauttii kun yleisö on mukana fiiliksissä ;)
Auringonnousut on ihania ja kukaan ei ollu kertonu mulle et Ruotsissa niitä saa triplana.. Okei oli kuulemma yksi jostain ilmiöstä joita on jonkin verran. Ehkä joskus vielä onnistun nimeämään sen oikein. 



Jännää miten blogin kirjottaminen jää aina lähelle aikaa keskiyö..
Yhteenvetona, että en jättäis mistään hinnasta pois ja mielellään menisin uudestaankin laivoilemaan Ruotsiin. Se buffan jälkiruokapöytä oli ihana ja henkilökunta mielettömän mukavia. Paljon mukavia vain vähän ei niin mukavia tapahtumia, vähän unta ja ihania ihmisiä ja ylpeänä voin ilmoittaa myöskin, että pysyin täydellisen raittiina koko risteilyn ajan jee! :)
Eikä muuten edes meinattu tehdä Titaniceja !! ;)

Tsuidaduidaa aika mennä uimaan.. noeivaan nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)