sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Sukua ja festareita

Heisulivei :)
Kesällä on aikaa. Se on vain faktaa. Meikäläinen kuluttaa siitä suurimmalta osin reissailen vähän siellä sun täällä, Suomessa ja sen ulkopuolella. 
Käytiin tuossa enempi kesän alussa kylässä tätini, jota en pitkiin aikoihin ole nähnyt, luona Haminan suunnilla ja yövyttiin sellaisessa iskälle perinteisessä paikassa josta viime vuonna teinkin eräjormapostauksen. Käykää toki kahtomassa, sieltä löytyy enemmän kuvia kyseisestä paikasta. On muuten tajuttoman nätti paikka! Tällä kertaa mentiin sinne soudellen järven poikki kalastellen samalla. Illalla sitten paistettiin tuoreet kalat notskilla, nam!
Sitten myöhemmin lähdettiin Himokselle mökkeilemään poikaystävän kanssa ja viikon kruunasi kolmen päivän iskelmäfestarointi! Mitään niinkään kummallista ei tehty, vietettiin vain mökkieleämää, löhöiltiin ja syötiin hyvää ruokaa, siksi sieltä onkin niin vähäisesti kuvia.. Yhtenä iltana tosin jahtasimme auringonlaskua laskettelurinteen huipulle, kyllä ei sanat osaa kuvata miten oli kaunista!
Tällaista tällä kertaa, lisää juttua tulossa vielä Roomanreissusta ja sitten jossain vaiheessa vielä Belgiasta ja Espanjasta kunhan sinnekin pääsen :) 








Hyvää kesää kaikille! Elkää antako sateen lannistaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)