torstai 25. joulukuuta 2014

Myöhäiset terveiset kesän vapaudesta !

APUA voihyväjumala ei tästä bloggailusta ole nyt tullut yhtään mitään..
Tässä on kuvia sieltä Brysselinreissulta, joita vähän lupailin. Olin toisaan kesällä taas Belgiassa tapaamassa rakasta ystävääni ja vaikka monesti olen siellä ollut, emme ole koskaan ennen päätyneet vierailemaan Brysselissä. Mutta viime kesänä sekin vihdoin tapahtui! Pääsin sivistämään itseäni Euroopan pääkaupungissa, luonnontieteellisessa museossa ja käytiin bongaamassa myös parlamenttitalo.
Aika jäi Brysselissä vähän vähäiseksi, koska piti kiiruhtaa takaisin junaan, joten paljon jäi vielä näkemättä. Ainakin on syy mennä takaisin :)

Kesästäkin on jo paljon aikaa ja minulla on kaipuu siihen vapauteen. Toisaalta enää puolijaksoa koulua ja kirjotukset niin sitten saa taas nauttia hetken aikaa vapaudesta, ja vieläpä täysi-ikäisenä ! ;)
Karu fakta on, että mikään vapaus ei kestä kauvvaa.. But that's what life is ja kaipa siihen on jo totuttu. Nyt on joululoma ja aika nauttia tästä parin viikon vapaudesta ihan täysillä! Nauttikaa tekin ihmiset siellä ruudun toisella puolella. Älkää kuluttako aikaanne kouluun tai koneella istumiseen. Nähkää ystäviä ja viettäkää aikaa perheen kanssa. Se kannattaa :)























'





Gotta love this sound !




















   
Until next time !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)