keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Mylski ja kaikkea muuta jänskää

Alan pikkuhiljaa todistaa sitä, että viikonloppuisin tapahtuu aina ihan liikaa kaikkea mahtavaa. Siitä tulee ns. rutiini. Aika mahti sellanen ! Eniweis let's get to the point ja siitä heti alkuun biisi jonka latailin soittolistaan jokunen aika sitten :)


Viime perjantaina eli 4.9 käytiin koulun jälkeen veerustgaggelin kanssa uimassa mylskillä, josta siirryttiin pellolle josta minä siirryin Aurooraan syksyn ensimmäiseen lujikseen :) Oli tosi ihana nähdä taas paljon tuttuja naamoja pitkästä aikaa !
Lauvvantaina kävin heppailemassa.. okei pysähdyn tähän hetkeksi.. meidän tunnilla lensi yksi tuntilaisista ja ai että ! Käsivarsi murtu niin pahasti, että ei se käsi muodoltaan oikeen kättä muistuttanu.. vinksallaan... Oijjoijjoi... 
Mut niin, ja sitten kaverille kylään pienellä porukalla ja siellä leffailtiin pikkusen jonka jälkeen vielä illalla suunta kohti Helsinkiä ja ylioppilastaloa jossa oli Reunion Party missä näin eeäffäläisiä Maltatovereita ja tietysti paljon muitakin ihmisiä ! Mikael Gabrielhan se siellä myös esiintyi :)


Sunnuntaina makasin ja en tehnyt mitään muuta kun kävin lenkillä.. ja otin viiden tunnin päikkärit :)) Ajatukset ehkä vähän vaeltaa silloin, kun on liikaa aikaa ja ne ei aina vaella mihinään ihan niin ihaniin aiheisiin. Mut toisaalta kaikista aiheista löytyy jotain positiivista, joten turha angstailla liikaa :))
Kuvia uimareissulta ja aivan, video parista hypystä ja silläviisiin :)
















































Ihunaa päivänjatkoa ! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)