perjantai 15. helmikuuta 2013

Paljon muksaa :)

Paljon taas ehtinyt tapahtua ihan muutamssa päivässä. Ja kaikki vaan hyvää !

Ystävänpäivä oli ja meni. Se vietettiin katselemassa danssahteluja Viherlaakson lukiossa; Wanhat nam.
Mulla itelläni on ollu todella ristiriitaset tunteet siitä, että tanssinko itse ollenkaan ja olen sitä pohtinut jättemycket. Pääsin tulokseen: Kyllä tanssin.... ehkä.
Kyllä sitä tanssimaan on pakko oppia ja miksei samantien tee sitä kun on mahdollisuus. Ei oo kivaa kun ei osaa tanssia, tulee huomattua se vähän liian usein nykyään..
Ystävänpäivästä vielä. Suomi on kaikkien tällasten juhlien ja merkkipäivien suhteen todella tylsä. Muualla maailmassa -ainakin jossain- ystävänpäivänä annetaan suklaita. Heh pakko myöntää se on kivaa, vaikkakin sotkuista tehdä. Tein siis konvehteja. Erilaisa kaikenmuailman konvehteja ja annoin ne mulle tärkeälle ihmiselle :)
Myöhäistä hyvää alla hjärtans dagia kaikille <3 :)

Sitten eteenpäin.. Käytiin eilen kaverin kanssa käymässä stadissa ja siellä mukavissa paikoissa. Syömässä sushia ja sitten frozen jukurttia. Luulin etten tykännyt sushista, mutta se olikin yllättävän hyvää ! Vaikka fiilikset olikin aluksi vähän samanlaisia kuin tuon musiikkivideon viimeinen kohtaus.. Varmasti käyn uudestaankin syömässä kyseisessä paikassa.. Harmi ettei ollut kameraa tuolloin mukana olisi saanut aivan ihania kuvia myh.. Oli silti tosi muksaa :) Ainiin ostin söpön kangaskassin, aivan ihana ;)
Sen lisäksi paljon puhetta ja pohtimista.

Nyt juuri nyt tässä hetkessä. Pakkaan. Tainoh.. kirjoitan blogia, mutta taustalla pakkaan. :D
Lähden tänään hiihtolomaribarille isostelemaan. Jänskättää kauheasti ja väsyttä, mutta samalla en malta odotta leirin alkua. Hartaudesta taas paineita. Miten saan asiat paperille..?

Mimosa lähtee tänään myös takaisin kotiin mummon huomaan. Melkein jo totuin siihen, että meillä oli kaksi elukkaa täällä pyörimässä jaloissa. Pitää sanoa sille heippa. :)













Heissansulivei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)