maanantai 21. toukokuuta 2012

Time flies and memories are lost

Nyt kun on ysillä ja se on kohta loppu niin tulee aina joskus sellainen fiilis, että eihän lukuvuosi ole edes vielä alkanut kunnolla. Tuntuu siltä, että koko viime vuosi meni sillä välin, kun minä keskityin aivan johonkin muuhun. En vaan tiedä mikä se muu oli, johon keskityin. Eikä sen vuoden ehkä olisi pitänyt mennä aivan sitä vauhtia. 

Aikahan siis kyllä menee samaa vauhtia koko ajan, mutta mistä se johtuu, että joskus ajan kulumista ei edes huomaa, kun se menee niin nopeasti. Ja joskus taas minuutit tuntuvat tunneilta ja aika matelee aivan kuin se oikein tahtoisi meidän vilkuilevan kelloa minuutin välein. 
Ja mitä tälle voisi tehdä? Ei mitään. Täytyy vain toivoa, että pää jaksaa pysyä mukana ajan kulussa eikä jää jälkeen tai kiihdyttele liikoja. 

Time flies and memories are lost. But even if I will lose every single one of these old memories i have,  I won't stop making new better ones and I won't stop enjoying my life. 

Viikonloppu meni ja se toi taas mukanaan lisää muistoja, jotka pitäisi tallettaa pieneen lippaaseen, josta ne eivät pääsisi karkaamaan. Vaitettavasti liian monet muistot kuitenkin joskus pääsevät livahtamaan pois. 
Sen lisäksi toukotyö etenee kohtaus kohtaukselta ja unensaanti myöskin vähenee huomattavasti vapauden huumassa. Mitäs tuosta.. nyt on kesä eikä ole aikaa nukkua ! Nyt kun kerrankin pystyy olemaan lähes ilman mitään pakollisia menemisiä, niin on täydellinen hetki ihan vaan naatiskella :)) 
Tämän päivän kuvat voisi oikeastaan heittää tuon Naatiskelua otsikon alle. On ruokaa, on luontoa, on ystäviä ja on musiikkia :) Mitä muuta tässä nyt tarvittaisiinkaan, jotta olisi iloinen mieli? :D



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, kerro :)